Ons Team

Hoofdmonitoren

Ann en Pieter hebben beiden een master in de bewegingswetenschappen. Ze geven al jaren lichamelijke opvoeding en zijn sinds hun studentenjaren actief bezig met het begeleiden van sportkampen. Ze hebben zelf uiteraard ook een passie voor sport. Ann gaat graag lopen in Buggenhout bos en Pieter houdt vooral van fitness en gevechtssporten acheter kamagra oral jelly en ligne. Buiten het sporten zijn ze allebei ook graag creatief bezig. Helena en Elise, hun twee jonge dochters zorgen ervoor dat Ann al heel wat hippe knutselwerkjes heeft uitgevonden om hen te entertainen tijdens regenachtige dagen of in vakanties. Pieter probeert regelmatig om en rond het huis te klussen en werkt vooral graag met hout.

Tijdens de vakanties trekken ze er allemaal graag samen met de tent tussenuit. Maar je kan hen vooral vaak buiten vinden samen met hun kindjes in de tuin, het bos of de speeltuin.

Onze monitoren

Aangezien een goede kwaliteit voor ons primeert, werken we alleen met gediplomeerde lesgevers. Ze staan allen dagelijks voor de klas of werken continue met kinderen.

We kiezen voor het knutselen ook bewust voor kleine groepen. Zo voorzien we 1 monitor voor +-10 kinderen.

 • Kenneth leert dagelijks onze lagere schoolkinderen veilig fietsen in het verkeer. Maar zijn passie blijft voetbal.

Save

Save

Save


      

      

            
      
      
Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.