Speurtocht

Ben jij de geschikte kandidaat om onze speurtocht op te lossen? We dompelen jullie volledig in één thema onder. Via zoektochten en opdrachten moeten jullie proberen het mysterie op te lossen
Onze feestjes duren 3uur waarbij wij voor alle materiaal zorgen en ook eten en drinken voorzien.
Wij voorzien professionele begeleiding. Ouders moeten dus niet aanwezig zijn, maar zijn uiteraard welkom!

Maak je keuze uit één van onze thema's:

Piratenzoektocht (2 kleuterklas -2de leerjaar: opdrachten aangepast aan de leeftijd)

Op de woeste zee vaart het gehavende schip van kapitein éénoog op weg naar pirateneiland. De stoere piraten hebben zojuist het schip van de blauwe piraten gekaapt en een schatkaart gevonden. Samen met zijn bemanning gaat Kapitein éénoog op zoek naar de geheime schat.

Ahoy Piraten, gaan jullie mee op zoek naar deze geheime schat? We gaan op zoek met de schatkaart en proberen aan de hand van verschillende opdrachten tot bij de geheime schat te komen.

 • Kan jij de schatkaart ontcijferen?

Prinsessenzoektocht (2de kleuterklas-2de leerjaar: opdrachten worden aangepast aan de leeftijd)

Er was eens in een heel ver land, het paleizenland, een lieve prinses Amélia die graag een echt prinsessenfeestje wilde organiseren voor al haar vriendjes en vriendinnetjes.

Prinses Amelia had er alles aan gedaan om er een onvergetelijk prinsessenfeest van te maken. Al haar vriendjes en vriendinnetjes zouden hun mooiste kleren aandoen en hun mooiste juwelen dragen. Alleen was er een probleem, de juwelenkist was gestolen.

Gaan jullie mee op zoek naar de juwelenkist? Aan de hand van een zoektocht met verschillende opdrachten proberen we samen de juwelenkist te vinden, zodat we er toch nog een onvergetelijk prinsessenfeest van kunnen maken.

Het mysterie van de modeshow (lagere school)

Binnen 3 u gaat in Parijd de grote modeshow van Luigi Versaci door, maar een jaloerse modeontwerper heeft alle modellen vergiftigd en de kleren gestolen. Kunnen jullie het Luigi helpen om van de modeshow alsnog een succes te maken?

De missie van de geheime agenten (lagere school)

De burgemeester van Merchtem is bedreigd door enkele topspionnen. Daarom wil hij alleen maar de beste geheime agenten aannemen om hem te beschermen.

Lukt het jullie deze zware test te slagen en aangenomen te worden door de burgemeester?

Reservatie speurtocht

Reserveer hier je favoriete speurtocht


      

      

            
      
      
Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.